IzdvojenoPC

CJ iz San Andreasa neće biti u GTA 6?

Iako GTA 6 još nije ni službeno najavljen, internetom već godinama kruže razne glasine poput toga da će se CJ iz San Andreasa vratiti u šestici. Ta glasina je još živa i zdrava, no nedavno smo dobili novi komadić informacije koji upućuje na to da CJ ipak neće biti dio Grand Theft Auta 6. Točnije, ako CJ ipak bude u GTA 6, zvučat će malo drugačije.

Naime, CJ-u je u GTA: San Andreasu glas podario Chris Bellard, poznat u glazbenim krugovima kao MayLay, a isti taj lik nedavno se putem svog Instagrama oglasio po pitanju suradnje s Rockstarom oko GTA 6. I to na poprilično vulgaran, gotovo gangsta-reperski način.

Prema ovome čak djeluje kao da je gospodin Bellard pomalo ljut na Rockstar, gotovo kao da nekakavi pregovori s njima nisu baš najbolje prošli. Ali tu već ulazimo u teritorij izmišljanja scenarija i teorija zavjere pa nećemo više. Uostalom, možda Bellard nije imao dobro iskustvo s Rockstarom još otkako je radio na San Andreasu. Što također ne bi bilo čudno za jednog glasovnog glumca u industriji igara.

Sve što znamo za sigurno je da Bellard neće biti dio Grand Theft Auta 6, ali lik CJ-a i dalje možda vidimo (i čujemo) u novoj GTA igri.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial