IzdvojenoMobilne igrice

Izašla je videoigra o slaganju LEGO kockica: Čini se da je stvarno zabavna

Nekoć davno, davno prije Minecrafta, na PC-u se igro Lego Creator – igra u kojoj se svijet slagao od poznatih Lego kockica. Igra nije bila naročito uspješna. Ali su se Legići zadržali u svijetu videoigara kroz adaptacije filmskih hitova.

Pokušavalo se ostvariti popularnost s Lego Dimensions te Lego Worlds, ali te igre su ostale u sjeni nekih drugih naslova.

Srećom, slaganje Lego kockica ne mora biti samo kreativni proces, a to su shvatili tvorci mobilne igre LEGO Builder’s Journey. Ista je dostupna na Apple Arcade pretplati, odnosno na iOS platformi, a donosi interesantnu premisu – puzzle igru u kojoj slaganjem Lego kockica stvaramo put glavnome liku.

Pravila slaganja i kretanja su odmah jasna svakome ko je ikada slagao Legiće. Fora je u tome da svaki level ima ograničen broj kockica koje se mogu iskoristiti. To znači da neke kockice morate iznova raspoređivati nakon što ostanu iza samog lika.

Nažalost, sve igre koje izađu na Apple Arcade su ekskluzive, što znači da ih neko vrijeme ne možemo igrati na Android uređajima. Postoji nada da će se Lego Builder’s Journey pojaviti na PC-u, ali za to trenutno nema naznake.

LEGO Builder's Journey: Level 1 To 8 , Apple Arcade Walkthrough

Subscribe My Channel : https://m.youtube.com/c/SSSBGames Chapter – World – Stage – Part – Level : 1-2-3-4-5-6-7-8 APPLE ARCADE – ابل اركيد PlayList: LEGO Builder's Journey https://www.youtube.com/playlist?list=PLzSXGMkyRJcKGIpR2Sae_Fxi7dYuH7bqD By LEGO https://apps.apple.com/us/app/lego-builders-journey/id1441636691 #SSSBGamesAppleArcade #SSSBGames_Apple_Arcade #LEGOBuildersJourney #LEGO_Builders_Journey LEGO Builder's Journey GamePlay – LEGO Builder's Journey Walkthrough – LEGO Builder's Journey Game – LEGO Builder's Journey Apple Arcade – LEGO Builder's Journey

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial