PlayStation

Samurajska avantura Ghost of Tsuhima uljepšat će nam ljeto 2020.

Postojale su neke sumnje oko toga hoće li već dvije godine najavljivani Ghost of Tsushima postati igra kojom će Sony promovirati PlayStation 5 konzolu.

Možda to bude tako jednoga dana, ali je sada potvrđeno kako je izlazak dotične igre planiran prije izlaska nove PlayStation konzole. Konkretan datum izlaska igre još nemamo, ali je rečeno da istu na PS4 možemo očekivati tokom ljeta 2020.

Sinoć smo dobili i novi trailer za Ghost of Tsushimu, fokusiran na glavnog junaka koji je sasvim logično zvan – Ghost. Po pomalo klišeiziranom scenariju on je ostavljen da umre na bojištu. Ali nije umro nego se vraća u osvetničkoj misiji da poreže one koji su mu nešto zgriješili.

Iz trailera možemo izvući niz informacija o arsenalu koji će Ghost koristiti (bombe, vatrene strijele, itd.) kao i taktikama borbe. Čini se kako će igra imati dosta vertikalnosti u pristupu, tj. igrače će poticati da nađu visoku točku s pregledom terena i prednošću za hvatanje neprijatelja na prepadu. A kad nema visoke točke poslužit će i konj s kojega Ghost može u trku skočiti na neprijatelja.

Ghost of Tsushima -The Ghost | PS4

Set aside samurai traditions and forge a new path, the path of the Ghost, as you embark on a vast open-world adventure and wage an unconventional war for the freedom of Tsushima. Out Summer 2020. http://www.ghostoftsushima.com May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial