IzdvojenoPC

Red Dead Redemption 2 na PC-u je dobio ludi mod, napadaju vas stotine protivnika

Trebalo je proći neko vrijeme da za Red Dead Redemption 2 na PC-u počnu dolaziti neke interesantne modifikacije, ali isplatilo se čekati. Dokaz za to je modifikacija “TheyKeepComing” koja igri u suštini dodaje Horde mode. Ovako to funkcionira:

Mod vas odvodi na groblje u gradu Saint Denis i pred Arthura stavlja neograničenu količinu protivnika. Svaki put kad ubijete jednog, pojavi se drugi. Pobjede nema – možete ostvariti samo što veći rezultat tako da izdržite navalu što duže. U tome vam može pomoći Spawner menu kroz koji si na groblje postavljate pomoćnu opremu i predmete, od eksploziva do topova.

Modifikacija se pokreće tipkom F3, a u Spawner Menu ulazite tipkom X. Objekti se rotiraju tipkom Q. Modifikaciju možete preuzeti na Nexusu. Dakako – radi samo u izdanju za PC platformu.

TheyKeepComing – Red Dead Redemption 2 mod

https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/108 How long will you survive? No matter how many you kill, they still keep coming. Prepare a strategy, set up traps and mounted weapons. Shape the environment to your liking and make yourself some cover. Once they start coming, they will keep coming.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial