IzdvojenoPC

Lords of the Fallen 2 neće biti jedna od igara koje ćemo igrati u 2020.

Sredinom ove godine akcijska igra Lords of the Fallen 2 po drugi je put vraćena na sam početak razvoja. Već je tada bilo izgledno da tu igru, koja je najavljena još prije četiri godine, nećemo igrati tako skoro. Sada je to i potvrđeno. Razvojni tim CI Games počeo je s intenzivnijim radom na igri nakon dovršetka Sniper Ghost Warrior Contracts. Ali se ne planiraju natjecati s hrpom hitova u 2020. godini.

“Definitivno je prerano postavljati datum za nastavak Lords of the Fallena. Izlazak se zasigurno neće dogoditi u 2020. godini, ali tada u projekt svakako planiramo investirati sve više novca”, poručio je investitorima Marek Tyminski, predsjednik studija CI Games.

Vrijedi napomenuti da Lords of the Fallen 2 u konačnici neće biti visokobudžetni projekt poput svog prethodnika. Naime, CI Games u budućnosti planira raditi na igrama koje su produkcijski veće od indie naslova, ali manje od AAA ranga.

Razlog za to jest želja da mogu raditi na više projekata istovremeno jer se ipak ne mogu financirati isključivo od Sniper Ghost Warrior serijala.

Lords Of The Fallen 2 – Everything We Know So Far

Lords of The Fallen 2 is still in development, and I actually have high hopes for it. Here's everything we currently know about the game so far.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial