IzdvojenoPC

GTA: San Andreas prati trendove, dobio je Teslin Cybertruck

Prošle sedmice Elon Musk je opet skrenuo pažnju šire javnosti predstavljanjem Teslinog vozila zvanog Cybertruck.

Vozilo je u konačnici najviše pažnje dobilo ne zbog svoje funkcionalnosti već zbog svoga izgleda. S obzirom da Cybertruck izgleda kao nešto što je izašlo iz ranih 3D igara s prvog PlayStationa. To je vozilo brzo postalo predmet za šalu u industriji videoigara. Međutim, sada se Cybertruck doista pojavio u virtualnom obliku – za ozbiljno. Naime, moguće ga je ubaciti u GTA: San Andreas pomoću ovog korisničkog moda.

Nemam instaliran San Andreas da bih provjerio je li staklo virtualnog Cybertrucka neslomljivo, ali siguran sam da će neki od vas isprobati ovu modifikaciju. Siguran sam također da prtljažnik virtualne inačice ne može poslužiti za prevoženje quada.

U bilo kojem slučaju, interesantno je to kako ljudi još uvijek prave nove dodatke za 15 godina staru GTA igru. S obzirom da modifikaciju prvog dana preuzelo više od 600 ljudi, definitivno ima i onih koji San Andreas još uvijek igraju.

Cybertruck / GTA 5 Tesla Mods

Likes and comments are greatly appreciated https://twitter.com/FredFernandes3 3D Model by hashikemu Cybertruck / GTA 5 Tesla Mods

Naravno, Cybertruck se pojavio i u drugim GTA igrama. Vozi ga se i u GTA 5, a čujemo da se pojavio i u Minecraftu.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial