IzdvojenoPC

Death Stranding istovremeno dolazi na Epic Games Store i na Steam

Još otkako je objavljeno da će PC verziju igre Death Stranding distribuirati izdavačka kuća 505 Games, pojavile s se sumnje da bi igra mogla biti ekskluzivna za Epic Games Store.

Naime, ranije ove godine 505 Games već je pristao na vjernost Epic Gamesu. I to s igrom zvanom Control pa su neki pomislili da bi se slično moglo dogoditi i s Death Strandingom.

Međutim, PC verzija se jučer pojavila za pretprodaji na dva mjesta: na Epic Games Store i na Steam. I na oba mjesta stoji kako će biti dostupna u ljeto 2020. To je izuzetak dosadašnjoj praksi. Jer se igre ne izlaze istovremeno na obje platforme. Prema politici Epic Gamesa, izdavačima igara je uvjetovano da im se igra godinu dana ne pojavi na Steamu ako je dostupna na EGS-u.

Međutim, čini se da se to mijenja. Prvo je Red Dead Redemption 2 za PC osigurao malu ekskluzivnost na EGS-u u trajanju od mjesec dana. Sada je potvrđeno kako će Death Stranding istovremeno izaći i na Steamu i na EGS-u.

Vjerojatno će do ljeta biti još igara koje će imati istu vrstu lansiranja, ali Death Stranding za sada ostaje prvi izuzetak dosadašnjem pravilu.

Death Stranding – The Drop Promotional Trailer | PS4

Reconnect a fractured society as Sam Bridges. Save us all. Pre-Order Death Stranding for PS4. Out Nov 8th, 2019. https://www.playstation.com/en-us/games/death-stranding-ps4/#buynow

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial