IzdvojenoPC

Red Dead Redemption 2 napokon izašao na PC-u – i odmah ima problema s rušenjima

Red Dead Redemption 2 je od ovog poslijepodneva dostupan na PC platformi. I dok ga neki već strastveno igraju, drugima lansiranje igre nije bilo baš veselo. Nezanemarivi broj korisnika javlja kako im se igra ruši odmah prilikom pokretanja uz poruku da za rješenje kontaktiraju Rockstarovu podršku za korisnike.

Čini se kako je problem vezan uz antivirusnu zaštitu, pa ako ju koristite, probajte zaštitu privremeno isključiti ili dodati izvršnu datoteku RDR-a 2 na listu dozvoljenih iznimki za taj antivirusni program.

Nažalost, to nije jedini problem koji je prijavljen. Nekima se igra zamrzava tijekom igranja, a dolazi i do pucanja zvuka. Trenutno je stoga najpametnije igrati u boarderless window modu te koristeći DirectX 12 mod umjesto Vulkan API-ja.

Ako imate problema s izvođenjem igre, također imajte na umu da biste trebali ažurirati drivere za grafičku karticu. I Nvidia i AMD lansirali su nove verzije svojih drivera pa budite sigurni da koristite najnovije verzije istih kako biste imali što manje problema s performansama.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial