IzdvojenoPCPlayStation

Red Dead Redemption 2 na PC-u ima bolji mod za fotografe

Red Dead Redemption 2 na konzolama ima Photo Mode, ali je i on realističan. Naime, za fotografiranje scena u igri koristi se stara kamera kojom možete fotografirati svijet oko sebe ili staviti kameru na zemlju i “okinuti” starinsku verziju selfija. Međutim, nekoliko je ograničenja u tome. Prvo, kamera ne pauzira akciju, a drugo – kamera ima limit od 100 fotografija koje možete spremiti na Rockstar Social Club.

Srećom, u PC verziji igre za fotografiranje će biti dostupan napredniji alat. Pritiskom na tipku F6, PC verzija RDR-a 2 pokrenut će pravi Photo Mode u kojemu se svijet pauzira, kamera se može pomaknuti u svim smjerovima do 25 metara udaljenosti od lika, može se okretati i najvažnije od svega – mogu se stavljati različiti filteri te koristiti različite naljepnice ili vlastite natpise, ako to želite.

Red Dead Redemption 2 PC Launch Trailer

Watch the official Red Dead Redemption 2 PC Launch Trailer that showcases the all new graphical and technical enhancements on display in the PC version, as Arthur Morgan and the Van der Linde gang desperately try to outrun the law.

Ovaj način fotografiranja nema ograničenja koliko fotografija možete pohraniti pa smo sigurni da će RDR 2 na PC-u dobiti neke vrlo impresivne fotografije.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial