IzdvojenoPC

Potvrđen je Overwatch 2, donosi PvE misije za četvero igrača

Overwatch 2 je najavljen i kako u Blizzardu kažu, to je drugačija definicija nastavka. Naime, Overwatch 2 bit će sasvim nova igra i neće biti tu da zamijeni prvi dio. Međutim, vlasnici prvog dijela moći će igrati s igračima Overwatcha 2 te će dobiti sve nove heroje.

Ako pak želite doživjeti priču kroz PvE komponentu, čini se da ćete trebati kupiti nastavak. Dobra je vijest da će u tom slučaju sav napredak ostvaren u prvom dijelu biti prenesen u drugi dio.

Overwatch 2 Announce Cinematic | “Zero Hour”

Stand together. When Null Sector attacks, Winston assembles a small strike team to fend off the invasion. But as hope begins to fade, the team must stand together to overcome the odds. Learn more: http://www.playoverwatch.com Like us on Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Join us on Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch

Dakle, značajan novitet je PvE komponenta kroz co-op misije za četvero igrača. U tim misijama Overwatch heroji borit će se protiv Null Sectora. Kompjuterski kontrolirani protivnici imat će specifične strategije i tražit će od igrača da se adaptira njihovom ponašanju. Herojima će se u ovom modu moći nadograđivati njihove vještine.

Neće biti zanemarena ni PvP komponenta. Za nju stiže novi mod zvan Push koji će se moći igrati i u casual i u ranked načinu igranja. U ovom modu ekipe se bore za kontrolu nad robotom koji je na početku meča postavljen na sredinu mape. Cilj je dovesti robota što bliže protivničkom kampu. Zaplet je taj da si protivnici u bilo kojem trenutku mogu otimati kontrolu nad robotom.

Overwatch 2 Gameplay Trailer

Answer the call: http://www.playoverwatch.com Overwatch 2 is the globe-spanning sequel to Blizzard Entertainment's acclaimed team-based game, building upon the original's battle-honed foundation and carrying forward everything players have earned into a new era of epic competition and team play.

Za PvP komponentu također se spremaju nove mape. To su Toronto, Rio de Janeiro, Gothenburg i Monte Carlo.

Igru čeka i vizualno osvježenje, prvenstveno u umjetničkom stilu. Svi će heroji imati novi izgled te će imati više detalja. Naravno, bit će tu i novih likova. Prvi dodatak Overwatcha 2 bit će Sojourn, bivša kapetanica Overwatcha.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial