IzdvojenoPCPlayStation

Mortal Kombat 11 predstavlja kraj priče, ali ne i serijala

Kreativni direktor Mortal Kombata (MK) 11 kaže da je MK 11 dosegao samo kraj MK priče, ali da to ne znači kraj igre,

U intervjuu za Terra Brasil, Ed Boon pričao je o budučnosti igre, novim likovima i o tome šta možemo očekivati u narednoj godini.

“Samu priču Mortal Kombata, smo prilično iscrpili i doveli je kraju, ali to ni u kojem slučaju ne znači kraj same igre”, kaže Boon. “Imamo još likova koje ćemo predstaviti u buduem periodu, a tu je i veliko iznenađenje za sve igrače Mortal Kombata”.

Neki MK likovi jos uvijek nisu pušteni u opticaj, kao što su Sindel, Joker i Spawn.

MK tim je i ranije najavljivao kraj priče, a posebno u posljednje 3 igre, ali su ih uvijek uspjeli ukomponovati u dobro poznatu priču, tako da se pretpostavlja da će biti isto i sa budućim verzijama igre.

U međuvremenu radujemo se izlasku Mortal Kombat filma koji je najavljen za 2021 godinu i već se nalazi u pred-produkciji.

Znajući kako su prošle ranije verzije filmova, ne trebamo se previše nadati, ali će film svakako biti zabavan za pogledati sa aspekta ekranizacije jedne id najdražih nam igara.

Mortal Kombat 11 – Official TV Spot

What do you fight for? Pre-order Here: http://go.wbgames.com/MK11 To learn more about Mortal Kombat 11, please visit www.mortalkombat.com or join the #MK11 konversation: Twitter: https://go.wbgames.com/MK-Twitter Facebook: https://go.wbgames.com/MK-Facebook Instagram: https://go.wbgames.com/MK-Instagram Discord: https://go.wbgames.com/MK-Discord Official WB Games Channels: WB Games: https://go.wbgames.com/WBGames Facebook: https://go.wbgames.com/WBFacebook Twitter: https://go.wbgames.com/WBTwitter

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial