IzdvojenoPC

Zlatni Mirado dolazi na Miranmar: Šta nam sve donosi novi update PUBG-a

Nova sezona PUBG-a je stigla,  a ovaj put, programeri su se odlučili da donesu dosta novih stvari uključujući novo oružje, promjene mapa i nove strategije. Sezona započinje ažuriranjem 5.1, koje sadrži poboljšanja Miramara, uključujući ažuriranu petlju, objekte na karti, teren i statički opseg na puški repetitora Win94.

Sa novim updateom dolazi i jedna specijalnost – Zlatni Mirado slijeće u Miranmar. Autoput do pakla ima izlaznu rampu za Miramar, a regijom prolazi i mapa “A La Muerte Vamos”.

Puno je novih atrakcija koje igrači mogu iskoristiti, uključujući rampe, petlje i neke bolesne skokove da bi se automobilska anarhija prebacila na sljedeći nivo.

Igrači sada imaju i novi način da pomognu svojim saveznicima i pobijede svoje neprijatelje uz dodatak predmeta i mehanike za bacanje oružja. Pomozite svoje drugove koji trebaju toliko energetsko piće ili porazite protivnika uz vješto procijenjeno bacanje tave.

Zaigrali smo PUBG Lite: Pogledajte kako smo prošli

Osim ažuriranja gameplay-a, Survivor Pass se vratio sa novim nagradama, izazovima i poboljšanim misijskim sistemima! Survivor Pass: Badlands nagrađuje igrače odjećom i skinovima oružja tematskim oko oštre pustinje i njenih bivših stanovnika. Uz to, igrači mogu prvi put zaroniti u povijest Miramara jer zajedno kao zajednicu otključavaju sva četiri dijela priče o sezoni 5 skupljajući nove predmete razasute po različitim bojnim terenima.

Napokon, uzbuđeni smo što ćemo konačno donijeti Custom Match za našu PS4 zajednicu! Igrači mogu birati između dve vrste režima za kreiranje ili pridruživanje (Normal Mode i War Mode). Zadana podešavanja i opcije koje pruža PUBG mogu se igrati za svaki mod, a za početak utakmice je potrebno najmanje 4 igrača.

Comment here

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial